Всі оголошення від Компанія AR-Tech LTD (ТОВ "АР- Тех")


Додати оголошення

Комплект для наповнення в пакети bag in box

Продам | Промислові товари. Обладнання та витратний матеріал / Обладнання для харчової промисловості

500 €
Даний мінімальний комплект для розливу в пакети bag in box складається з наступних компонентів: - пістолет для розливу з нержавіючої сталі; - допоміжна опора з нержавіючої сталі для пакетів; - система закриття крану; - цифровий витратомір з калібруванням. Максимально 7000 л/год. Даний набір є простою системою для наповнення пакетів bag in box, а також будь-яких інших ємностей, як каністри або бочки, де необхідний точний контроль за об’ємом розливу. Наповнення відбувається самопливом або в поєднанні з насосом з датчиком тиску. Цей комплект застосовується для розливу вина, соків, пива, води та інших схожих продуктів. Не підходить для в’язких продуктів (для в’язких продуктів можемо запропонувати інший витратомір). Максимальна температура розливу +85°С. Живлення від батарейки. Користувач може вибрати між двома різними режимами роботи: - Нормальний режим: режим із відображенням часткової та загальної дозованої кількості. - Режим витрати: режим із відображенням швидкості потоку, а також частково виданої кількості. Ми також можемо запропонувати напівавтоматичні та автоматичні установки для розливу в пакети bag in box. Вигідну пропозицію Ви гарантовано отримаєте по запиту на нашу електронну адресу або за телефонами. Ціна на сайті може відрізнятись від фактичної. Чекаємо на Ваші звернення. З повагою, компанія АР-Тех.
Україна, Закарпатська обл., Ужгород
25 Вер 2023

Професійна машина для виготовлення млинців La Crêperie

Продам | Промислові товари. Обладнання та витратний матеріал / Обладнання для харчової промисловості

La Crêperie — це професійна машина для приготування млинців, яка дозволяє випікати ароматні млинці, солодкі чи солоні, з високою швидкістю випікання та простотою використання. La Crêperie – єдина машина для млинців, яка дозволяє приготувати до 240 порцій за одну годину і не потребує витяжки, оскільки вона не виділяє диму та запаху. Даний апарат для млинців ідеально підходить для їдалень і громадського харчування в цілому, де потрібна велика кількість млинців швидкого приготування. La Crêperie доступний у двох розмірах, в залежності від розмірів поверхні для випікання (497 або 987 мм) і поставляється з комплектом необхідних аксесуарів, які забезпечують простоту розміщення цього пристрою у найрізноманітніших локаціях. Незважаючи на те, що аппарат створений для млинців, він дозволяє з такою ж простотою та швидкістю готувати інші страви італійської кухні: лазанью, каннелоні, тістаролі луніджані, борленгі, млинці для суші тощо. Вигідну пропозицію Ви гарантовано отримаєте на нашу електронну адресу або за телефонами. Ціна на сайті може відрізнятись від фактичної. Чекаємо на Ваші звернення. З повагою, компанія АР-Тех.
Україна, Закарпатська обл., Ужгород
25 Вер 2023

Итальянский пастеризатор для полуфабрикатов, макарон б/у Italgi PSE 40

Продам | Промислові товари. Обладнання та витратний матеріал / Обладнання для харчової промисловості

Пастеризатор позволяет увеличить срок годности свежих макаронных изделий и полуфабрикатов путем нагревания продукта (пастеризацией), кроме того, машина уменьшает содержание бактерий, нагревая продукт в течении необходимого времени и поддерживая необходимую влажность. Машина может обрабатывать от 40 до 80 кг/час различных видов макаронных изделий, а также равиоли, каппеллетти и другие продукты с начинкой. Пастеризатор и конвейерные ленты изготовлены из нержавеющей стали AISI 304. Верхняя крышка может быть снята, чтобы облегчить операции по очистке. Машина оснащена всеми необходимыми компонентами для поддержания температуры и уровня воды, запрограммированными автоматически. Для работы пастеризатора требуется только электрическое питание, питьевая вода и водосточный слив. В конце цикла обработки установлен комплект вентиляторов для подсушки поверхности продукта. Длительность обработки может легко варьироваться. Машина оснащена предохранительным устройством, которое прерывает подачу электроэнергии в случае недостатка воды. Технические данные: - Производительность: от 40 до 80 кг / час - Ширина ленты: 70 см - Есть зона сушки - Размеры: 2050x1300x1500 мм - Вес: 250 кг. - Температура пастеризации: 100-110 градусов. - Максимальная мощность, потребляемая: 11 кВт - Год производства: 2006. - Состояние: Отличное. Выгодное предложение Вы гарантировано получите по запросу на наш электронный адрес или за телефонами. Цена на сайте может отличаться от фактической. Ждем Ваших обращений. C уважением, компания АР-Тех.
Україна, Закарпатська обл., Ужгород
25 Вер 2023

Лінія для виробництва сидру

Продам | Промислові товари. Обладнання та витратний матеріал / Обладнання для харчової промисловості

На сьогоднішній день у продажу є готові технологічні лінії, за допомогою яких автоматизується весь процес виготовлення слабоалкогольного напою. За допомогою такого обладнання відбирається потрібна сировина та відокремлюється брак, яблука миються, подрібнюються, пресуються і перебувають у процесі бродіння. Додатковими функціями подібного обладнання є розлив готового напою та наклеювання етикеток на пляшки. Наша компанія, ТОВ «АР-ТЕХ» може запропонувати вам автоматичні лінії для виробництва сидру різної продуктивності. Як правило, використовується наступне обладнання для виробництва сидру: - Перекидач контейнерів. - Мийна машина для яблук. - Сортувальний конвеєр. - Дробилка для фруктів. - Пневматичний прес. - Самоочисний фільтр. - Пастеризатор. - Ємності для бродіння. - Розливна установка. Ціна та комплектація залежить від необхідної продуктивності. Вигідну пропозицію Ви гарантовано отримаєте по запиту на нашу електронну адресу або за телефонами. Ціна на сайті може відрізнятись від фактичної. Чекаємо на Ваші звернення. З повагою, компанія АР-Тех.
Україна, Закарпатська обл., Ужгород
25 Вер 2023

Моторизований сепаратор для ягід та цвіту бузини, гребневідділювач

Продам | Промислові товари. Обладнання та витратний матеріал / Обладнання для харчової промисловості

2400 €
Принцип роботи сепаратору для очистки бузини: Ягоди бузини відокремлюються неушкодженими від плодоніжок і збираються всередині закритого розвантажувального бункера (опціонально), готові до використання або для подальшої обробки за допомогою подрібнювача для виробництва соків або джемів. Завдяки електронному варіатору швидкості (опція) також можна відокремити цвіт від стебла. Особливості обладнання для переробки бузини: - Конструкція з нержавіючої сталі AISI 304. - Внутрішній кошик із спеціальної нержавіючої сталі. - Шнек подачі з нержавіючої сталі. Технічні характеристики: - Номінальна продуктивність (залежить від продукту): 800-1000 кг/год. - Потужність двигуна сепаратора: 0,75 кВт. - Електричне підключення: 220/380В/50 Гц. - Довжина: 1200 мм. - Ширина: 600 мм. - Висота: 1600 мм. - Вага: 64 кг. Відео роботи сепаратора: https://www.youtube.com/watch?v=1143OHJ1mhA Вигідну пропозицію Ви гарантовано отримаєте по запиту на нашу електронну адресу або за телефонами. Ціна на сайті може відрізнятись від фактичної. Чекаємо на Ваші звернення. З повагою, компанія АР-Тех.
Україна, Закарпатська обл., Ужгород
25 Вер 2023

Темперуюча машина для шоколаду BETATEMPER

Продам | Промислові товари. Обладнання та витратний матеріал / Обладнання для харчової промисловості

Betatemper є ідеальним рішенням для тих, хто хоче зробити свої перші кроки у світі темперування шоколаду. Ця темперуюча машина заснована на методі засівання, ідеальна для темперування невеликих кількостей шоколаду. Після того, як шоколад розплавиться і додадуться додаткові шоколадні каллети, система охолодження вентилятором дозволить досягти температури темперування. Процес темперування шоколаду методом засівання включає такі кроки: 1) Попереднє розплавлення: початково більшу частину шоколаду розтоплюють повністю до температури, вищої за точку танення. Зазвичай це температура близько 44-45 °C для молочного та білого шоколаду, або 47-50 °C для темного шоколаду. 2) Засівання: ту невелику кількість нерозплавленого шоколаду додають до розплавленого шоколаду. Засіванням шоколаду змінюється його температура та кристалічна структура, оскільки нерозплавлений шоколад містить стабільні кристали, які впливають на кристалізацію розплавленого шоколаду. 3) Зниження температури: Після засівання температуру шоколаду поступово знижують, регулярно помішуючи, до оптимальної температури для його кристалізації. Для темного шоколаду ця оптимальна температура зазвичай становить близько 31-32 °C, для молочного та білого шоколаду - близько 29-30 °C. При нагріванні до робочої температури дуже важливо не перегріти шоколад, усього кілька додаткових градусів і готовий виріб буде погано стабілізуватися, може побіліти. Betatemper оснащений системою подачі (жолобом) темперованого шоколаду у форми а також може комплектуватися автономним вібраційним столом для шоколадних форм. Технічні характеристики: - Напруга: 220 В - Потужність: 0,5 кВт - Вага: 19 кг - Розміри: 40x41x35 см - Ємність чаші: 2,5 кг Вигідну пропозицію Ви гарантовано отримаєте по запиту на нашу електронну адресу або за телефонами. Ціна на сайті може відрізнятись від фактичної. Чекаємо на Ваші звернення. З повагою, компанія АР-Тех.
Україна, Закарпатська обл., Ужгород
25 Вер 2023

Бензопилы Shtihl MS 180

Куплю | Промислові товари. Обладнання та витратний матеріал / Деревообробне обладнання

продам бензопилы Shtihl MS 180, 260, 280, 290, 2.6 Квт, (770 грн -800 грн-880 грн-900 грн) Идеальная бензопила для требовательных пользователей.Удобная в эксплуатации. Хорошая точность резания.Эта бензопила сконструирована специально для работы.В серийном оснащении бензопилы STIHL MS 260 обеспечивает постоянную мощность двигателя,качество и расход топлива в течение длительного времени,насос подачи масла с регулируемым количеством подаваемого масла,система облегченного запуска ElastoStart,одно-рычажное управление всеми процессами работы,высокоэффективная анти-вибрационная система,тормоз для моментальной остановки цепи,специальные крышки масло и бензобака,которые открываются без помощи подручного инструмента. Доставка по Украине бесплатно! Звоните!
Україна, Одеська обл., Василівка
9 Жов 2014
Догори